Produkty jajeczne

JAJA W PROSZKU

Jajko w proszku ma wysoką wartość odżywczą dzięki zawartości witamin, minerałów, protein, lipidów, aminokwasów. Jest to produkt bezglutenowy, niskobiałkowy i dietetyczny pozyskiwany wyłącznie z jaj świeżych. Znajduje zastosowanie w przemyśle piekarskim, cuki...

zobacz więcej

ŻÓŁTKO W PROSZKU

Żółtko w proszku można stosować jak świeże żółtko jaja, jest jednak bezpieczne (pasteryzowane) i łatwe do odmierzenia: wystarczy rozpuścić w wodzie odpowiednią ilość proszku aby uzyskać ilość  podaną w przepisie.
Żółtko pasteryzowane w pros...

zobacz więcej

BIAŁKO W PROSZKU

Białko w proszku stosowane jest w przemyśle cukierniczym, ciastkarskim, piekarniczym oraz farmaceutycznym. Stosuje się go zamiennie ze świeżym białkiem. Dodajemy go zazwyczaj do ciast, ciastek, herbatników, sosów oraz kremów typu instant oraz do gotowych wyrob&oacut...

zobacz więcej

MASA JAJOWA PŁYNNA PASTERYZOWANA

...
zobacz więcej

JAJKA ŚWIEŻE OBRANE GOTOWANE

...
zobacz więcej
Czy wiesz, że...
  • w 2016 roku zajęliśmy I miejsce w konkursie Diamenty Forbesa

    W kategorii średnich przedsiębiorst nasza firma ugruntowała się na I pozycji w regionie
  • Przeprowadziliśmy inwestycję instalacji nowoczesnego systemu X-Ray

    To pozwala nam samemu oczyszczać ziarna do jakości 99,98%
  • 22.02.2016 byliśmy obecni na targach Expo Sweet w Warszawie

    Była to doskonała okazja dla naszych klientów aby porozmawiać z naszymi przedstawicielami
  • W 2016 roku po raz kolejny uczestniczyliśmy w targach Gulfood Dubai

    Stanowi ona największą tego typu platformę biznesową branży rolno-spożywczej
  • w 2013 roku sprzedaliśmy łącznie ponad 25000 Ton cukru?

    Z tego wynika iż każdego dnia w roku wysłaliśmy w świat 3 auta ciężarowe (każde o tonażu 24 Ton)

potrzebujesz pomocy?
Zadzwoń
501 389 248
Znajdź nas także na

Znajdź nas
Katolik Group Sp. Z o.o.
ul. Okrzei 21
48-130 Kietrz
Sprawdź na mapie
© Katolik Group Sp z o. o.
Wykonanie: SAKOWWW